GTA IV изисквания...
Модератор: GTA-BG Модератори
GTA IV изисквания...
Така... реших да си сваля | Може да ви стане смешно, че чак сега ще я играя, но да
Така, първо, преди да я изтегля... да ви питам: Ще ми върви ли добре при тези изисквания...
OС: Windows Vista (32 bit Home Premium); Service Pack 2
Процесор: AMD Athlon (tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz
Видео карта: NVIDIA 8600, 256 МБ РАМ
РАМ: 2 GB
HDD: 320 GB...
Ако има нещо друго за изисквнията, кажете... понеже не съм много запознат
Моля, без лоши коментари.
Благодаря предварително !
EDIT: Май написах темата на неправилно място, ако наистина е така, моля да ме извините и да се премести !
Извинявам се за неудобството.
Така, първо, преди да я изтегля... да ви питам: Ще ми върви ли добре при тези изисквания...
EDIT: Май написах темата на неправилно място, ако наистина е така, моля да ме извините и да се премести !
Re: GTA IV изисквания...
Ще ти върви но слабоIco_BG написа:Така... реших да си сваля | Може да ви стане смешно, че чак сега ще я играя, но да
Благодаря за информацията
Явно ще трябва да си сложа още едно "слотче" РАМ (1 ГБ)
А може би и видео карта...
Извън темата: някой да знае колко струва ? (РАМ Памет 1 ГБ)
Явно ще трябва да си сложа още едно "слотче" РАМ (1 ГБ)
А може би и видео карта...
Извън темата: някой да знае колко струва ? (РАМ Памет 1 ГБ)
За какво му е SP 3,той е на Vista (или поне така пише) а според изискванията който са в Замунда дори и на SP 1 ще му върви.SabeR написа:И service pack 3 ти трябва.
Ето цитат: OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
По темата:Според мен ще ти върви сравнително добре покриваш всички минимални изсквания особено ако си купи нова видео карта и още малко рам,ще ти върви супер.
Your solo nature means that you're very capable of fending for yourself. It also means, however, that you have trouble finding your place in groups.
Оу не съм погледнал, че е на vista извинявам се за излишния пост.pR0_b1ker написа:За какво му е SP 3,той е на Vista (или поне така пише) а според изискванията който са в Замунда дори и на SP 1 ще му върви.SabeR написа:И service pack 3 ти трябва.
Ето цитат: OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
По темата:Според мен ще ти върви сравнително добре покриваш всички минимални изсквания особено ако си купи нова видео карта и още малко рам,ще ти върви супер.
Момче ако си я истеглил кажи дали ти варви без лаг, ако не си я истегли и пиши да видим.
Ся ще ти направя един бенчмарк да видиш колко са ни едентични нещата, и да имаш горе доло представа.
Прав си наистина е слабо,но покрива минималните изисквания.Mawi написа:Видеото е слабо според мен.
"Видео карта: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900"
Your solo nature means that you're very capable of fending for yourself. It also means, however, that you have trouble finding your place in groups.
Слабо, слабо 8600gt 512 си я праскам със стабилно 30 fps...
Аз си кефя. Вече с Феномчо си джъгам на макс с над 30 кадъра.
За да му върви на макс графиката ще му трябва една 2GB това. Защото съм я надувал на макс и ми пише че използва над 1GB та