GTA V Online - Как да направите пари - бързо!

Приказки за всичко, което ще ни предложи GTA V

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: GTA V Online - Как да направите пари - бързо!

Мнение от A.T.L. » 13 авг 2018, 11:48

След въвеждането на новия NIght Club DLC - ако закупите някой клуб, без значение кой е, и след това закупите всички ъпгрейди на Underground Workshop-а за този Night Club - ще можете да печелите прилични пари, без да правите абсолютно нищо. Това ще работи, стига вече предварително да имате закупени някои от бизнесите от предишните DLC-та, като например Gunrunning dlc Бункер, или фабрика за произвеждане на кокаин, или други наркотици и незаконни субстанции от Bikers dlc, и мисля че ако имате закупен Хангар от Smugglers Run dlc - също ще можете да закупите ъпгрейд във клуба си и за този бизнес, но не съм 100 процента сигурен, а и сега нямам време да проверя.

Ако закупите повечето от тези ъпгрейди - играта ще ви дава около 40 000 долара на всеки час, без да правите абсолютно нищо. Тези пари ще се наслагват на различни етапи за 1 час или колкото играете. След няколко часа ще имате прилична сума от пари в клуба си, която, когато решите ще можете да продадете (или там както се води нещото което правите за да можете да вземете парите които са ви се насъбрали в клуба), по същия метод по който се продава стоката от бизнесите ор предишните DLC-та, дори и по-лесно, защото доставките ще са много по-малко, и самата мисия ще е много по-кратка и лесна за минаване. Така че това е доста приятен начин за печелене на пари, без абсолютно никакви усилия.

Единствения проблем е че всичко това ще ви струва най-вероятно около 5-6 милиона долара общо, ако не и повече, защото макар че самия клуб е сравнително евтин - след като се наложи да закупите бизнес ъпгрейдите, които не са много евтини - цената на всичкото това като цяло - ще се е увеличила доста, а наградата, която ще получавате на всеки час ("40 000 долара на час") не е много голяма като се има предвид огромната инвестиция която трябва да направите.

Но все пак - това за разлика от всички други бизнеси които има в играта - е начин за печелене на пари в който за първи път - не трябва да вършите абсолютно нищо, освен да закупите бизнеса и ъпгрейдите, което може само по себе си да се счита за голям плюс от някои хора, а за други хора може да е разочароващо.

Също така - ако не сте закупили Meth Lab-а или Counterfeit Cash MC бизнеса и смятате да ги закупите за да получите бонусите от тях (които са 8500 за Meth и 7000 за cash) - недейте да купувате ъпгрейдите за тези бизнеси, защото това ще увеличи доста данъците които ще трябва да плащате за тях всеки ден (Meth - 3600 без ъпгрейди, 6600 със ъпгрейди и Cash - 3000 без ъпгрейди и 5500 със ъпгрейди).

Иначе аз лично не съм закупил клуба и нямам намерение да го купувам докато не пуснат първите промоции за него, след няколко седмици или месеци. А и така или иначе - имам почти всичко закупено в играта което мога да искам, даже и доста неща които не ми трябват, така че нямам много нужда от пари така или иначе.

Приятна игра на всички Online играчи :wink: .
Последна промяна от A.T.L. на 28 окт 2018, 14:01, променено общо 7 пъти.

Потребителски аватар
A.T.L.
Вманиачен
Мнения: 671
Регистриран: 15 апр 2011, 12:54
Местоположение: Solar system
Контакти:

Re: GTA V Online - Как да направите пари - бързо!

Мнение от A.T.L. » 27 окт 2018, 20:58

Това което ти се е случило е супер гадно.
Днес гледам че в Steam имам 934 изиграни часа в тая GTA Online. Сто и тринайсет милиона долара похарчени за закупуването на различни in game items, и пак не ми остават достатъчно пари за да си купувам каквото поискам, или дори каквото ми трябва :Д.
934 изиграни часа, и чак сега вече имам достатъчно излишни милиони за да закупя всички Bunker Research ъпгрейди, след което най-вероятно отново няма да ми останът достатъчно пари в излишък за да купувам свободно каквото искам... Каква е тая игра, не знам.

Отговори

Върни се в “GTA V: Основен Раздел”