iFruit апликацията

Приказки за всичко, което ще ни предложи GTA V

Модератор: GTA-BG Модератори

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Контакти:

iFruit апликацията

Мнение от LibertyCityStories » 25 ное 2023, 18:00

Здравейте след дълго време, приятели. Мислех да пиша във фейсбук групата, но после реших че ще пиша тук, за да си върна спомените от едни по-хубави времена когато социалните мрежи не бяха толкова популярни, и си пишехме по форумите.
Та, наскоро си сглобих (не лично аз) нов компютър, и сега GTA V върви по-добре от всякога,да не говоря колко още много игри станаха достъпни за мен. Но да, сега пиша във връзка с GTA V. Реших пак да търся скритите неща в Single Player с помощта на Франклин и кучето му Чоп, но Happiness-а му е на нула, и не може да намери нищо. Сетих се за iFruit апликацията за телефон, но щом я потърсих с изненада разбрах че вече не съществува. И въпроса ми е сега как да си тренирам кучето за да намира пак скрити неща. Някой има ли идея след премахването на iFruit как стават нещата с кучето? Моля споделяйте какво знаете по въпроса. Благодаря предварително, и лека вечер.

Потребителски аватар
Frankie
Вманиачен
Регистриран: 16 май 2008, 17:12

Re: iFruit апликацията

Мнение от Frankie » 28 ное 2023, 08:57

Здравей,

единствено мога да ти помогна с клип от youtube - https://www.youtube.com/watch?v=s-cqz8R ... =grumpycat .

Дано съм бил полезен.

Поздрави,

Потребителски аватар
LibertyCityStories
Умопобъркан
Регистриран: 03 сеп 2007, 08:20
Контакти:

Re: iFruit апликацията

Мнение от LibertyCityStories » 02 дек 2023, 14:40

Пробвах редактора за сейф файлове,но като си редактирам сейфа,и после не ми излиза в играта. Някой знае ли как да реша този казус?

Отговори

Върни се в “GTA V: Основен Раздел”